Palony
Tradycyjny, palony rooibos prosto z RPA. Wyjątkowy, wyśmienity smak zupełnie pozbawiony teiny, już po pierwszym łyku przenosi, na słoneczny, gorący czarny ląd.
ROOIBOS PALONY (CZERWONY)
SPOSÓB ZAPARZANIA: 2-3 g na 200 ml / czas parzenia 3-6min / temp. 100°C / parzyć 1x
Mocniejsza, bo upalona wersja Rooibosa Zielonego. Naturalny, złocisto-czerwony napar o delikatnym, wysublimowanym smaku. Rooibos nie posiada teiny i taniny, dzięki czemu nigdy nie wyczuwamy goryczki, lecz miodowe niuanse smakowe. Poprawia uśmiech na twarzy, rewelacyjny na problemy ze skórą, a przede wszystkim rooibos łagodzi wszystkie problemy żołądkowe, również u kobiet w ciąży. Napar pasuje na dzień i noc. W arktyczną zimę jak i afrykańskie lato. Naturalne bogactwo Afryki Południowej.
#podróżzaczynasięodpierwszegołyku
Opis
- Skład
- czerwonokrzew afrykański palony 100%
- Kraj pochodzenia
- RPA
- Czas Parzenia
- 3 - 5min
- Temperatura Parzenia
- 95°C
Specyficzne kody
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.