Warsztat Herbaty założyliśmy w 2012 roku i o tamtej pory, nasza miłość do herbaty i kawy nieustannie rośnie. Poznajemy nowe smaki, nowe style zaparzania, ale co najważniejsze poznajemy nowych ludzi! Ich kreatywność, talenty i osobowość sprawiają, że od samego początku jest jasne, że razem odnajdujemy się w zespole, a to pozwala odnaleźć prawdziwą pasję do tworzenia miejsca, gdzie kawa i herbata to nie tylko napary, ale stan umysłu

Poznajcie Nas:
Kamil.jpg

Kamil Adamczak

biuro@warsztatherbaty.pl

To mózg operacyjny i człowiek orkiestra. Dba o świeże dostawy, a także by kawa i herbata które pijecie były najwyższej jakości. Najczęściej stoi przy palarce i wypala dla Was świeże kawy lub opowiada historie o kawie i herbacie. Prywatnie tata Lecha i Bolesława, miłośnik rozwoju i zdrowej żywności, marzy by wszyscy mieli swiadomość tego co piją. W jego żyłach płynie kawa z kostaryki, ale uwielbia też zielone herbaty.

Kamil.jpg

Ewelina Adamczak

IG: @warsztat.herbaty

To oprawa graficzna strony internetowej i IG, a także  szalony cukiernik w kawiarni. W ręce zawsze dzierży aparat i buja w obłokach wymyślając kolejny pomysł na herbatę lub ciasto. To autorka balladyny, marchewkowego, serniczków i etykiet herbacianych. Prywatnie mama Bolka i Lolka, interesuje się medycyną naturalną i marzy o wiejskim zaciszu. Zakochana w mocnym naparze: Assam Panitola, Lapsang Souchang i wszystkich mieszankach ziołowych.


Kamil.jpg

Julia Czyż

Kontakt@warsztatherbaty.pl

To hiper ogarniacz, który działa szybciej niż inni pomyślą, a także najmłodszy członek w naszym teamie.To Julia wysyła do Was zamówienia i realizuje wszystkie herbaciano-kawowe prośby. Prywatnie marzy o zamieszkaniu na słonecznej Krecie, gdzie mogłaby koić zmysły na spacerach z przyjaciółką na czterech łapach - Leią. Jej zdecydowanie ulubione herbaty to pakiet earl grey, a kawę najbardziej lubi z przelewu.

Kamil.jpg

Paulina Rączka

To najlepsza na świecie organizatorka kawiarnianej przestrzeni i dobra dusza tego miejsca. Robi fantastyczne kawy i sprawia, że czas płynie z uśmiechem i dobrym smakiem. Prywatnie interesuje sie historią, stidiuje judaistykę i marzy o podróży do centralnej Ameryki. Uwielbia herbaty czarne: Rwanda Rukeri, Kenia Itumbe i Lapsang Souchang, ale w jej sercu szczególne miejsce zajmuje rooibos eucaliptusowy. Zaś ulubione kawki to przelewy z ziaren afrykańskich.